Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Konya'da Şok Olay: Baba Pompalı Tüfekle Kızını Öldürdü

Konya'da bir baba, kızı ve eşine pompalı tüfekle saldırdı. 5 yaşındaki kız hayatını kaybetti, anne ise yaralandı.

Yayın Tarihi: 25.08.2024 00:16
Güncelleme Tarihi: 25.08.2024 00:16

Konya'da Şok Olay: Baba Pompalı Tüfekle Kızını Öldürdü

Konya'da Aile Faciası

Konya'nın Kulu ilçesinde yaşanan trajik bir olay, bölgedeki halkı derinden sarstı. M.Ö. (31), eşi S.Ö. ile girdiği tartışma sonrasında pompalı tüfeğiyle dehşet saçtı. Olay, Kemaliye Mahallesi'nde meydana geldi.

Olayın Ayrıntıları

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, M.Ö. ve S.Ö. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kargaşaya dönüştü. Baba M.Ö., kızları D.Ö. (5) ve eşine ateş açarak ciddi yaralanmalarına sebep oldu.

Olay sonrası olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ancak küçük D.Ö. hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Anne S.Ö.'nün ise hafif yaralı olduğu ve tedavi edilerek hastaneden taburcu edildiği belirtildi.

Yasal Süreç Başlatıldı

Olayın ardından M.Ö. gözaltına alındı ve Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri devam etmektedir. Toplumda büyük tepkilere yol açan bu olay, aile içi şiddetin ne denli tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Konya'nın Kulu ilçesinde bir kişi, pompalı tüfekle eşini yaraladı, 5 yaşındaki kızını öldürdü....

Konya'nın Kulu ilçesinde bir kişi, pompalı tüfekle eşini yaraladı, 5 yaşındaki kızını öldürdü. Ekipler, olay yerinde incelemelerde bulundu.