Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Küçükçekmece'de Metrobüs Kazası: İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Açıklama

Başkan İmamoğlu, metrobüs kazasının sürücü hatasından kaynaklandığını belirtti.

Yayın Tarihi: 29.08.2024 13:03
Güncelleme Tarihi: 29.08.2024 13:03

Küçükçekmece'de Metrobüs Kazası: İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Açıklama

Küçükçekmece Metrobüs Kazası Hakkında İmamoğlu'ndan Açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece'de meydana gelen metrobüs kazası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kazanın Detayları

Adıyaman'da Türkiye Belediyeler Birliği'nin 28 Ağustos tarihli encümen toplantısında bulunan İmamoğlu, kazaya dair son gelişmeleri takip ettiklerini ifade etti. İmamoğlu, hayatını kaybeden vatandaş için de başsağlığı dileyerek, "Ne yazık ki bir vatandaşımız hayatını kaybetti. İner inmez hastaneye gidip kontrollerini yapacağım," dedi.

Kaza İncelemesi

İmamoğlu, kazanın detaylarına ilişkin yaptığı açıklamalarda, "Görüntüler geldi, bu bir sürücü hatasına benziyor. Konumlarına bakıyor arkadaşlarımız, hızlıca tetkik edeceğiz. Başımız sağ olsun," şeklinde konuştu.

Kazanın Sonuçları

İki metrobüsün çarpışması sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır olmak üzere toplamda 38 kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak iki metrobüs şoförü ve denetim amiri gözaltına alındı.

Türkiye Belediyeler Birliğinin 28 Ağustos'taki encümen toplantısı için Adıyaman'da bulunan...

Türkiye Belediyeler Birliğinin 28 Ağustos'taki encümen toplantısı için Adıyaman'da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilere Küçükçekmece'de iki metrobüsün çarpıştığı kazaya ilişkin açıklamalarda bulundu.