Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Küçükçekmece'deki Metrobüs Kazası: İstanbul Valisi Gül Yaralıları Ziyaret Etti

Gül, Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında yaralananları ziyaret edip sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 29.08.2024 12:43
Güncelleme Tarihi: 29.08.2024 12:43

Küçükçekmece'deki Metrobüs Kazası: İstanbul Valisi Gül Yaralıları Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Gül'den Yaralılara Ziyaret

İstanbul Valisi Davut Gül, Küçükçekmece'de meydana gelen metrobüs kazasında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında Gül, kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin ağır yaralı olduğunu ve 45 kişinin de hafif yaralı olarak tedavi edildiğini açıkladı.

Yaralıların Durumu Hakkında Bilgi

Gül, içindeki 11 yaralıdan 4’ünün hastanede yattığı, diğerlerinin ise ayakta tedavi gördüğünü belirtti. Gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yaralıların sayısındaki değişiklik, kendi imkanlarıyla hastaneye giden hemşehrilerimizden kaynaklanıyor. Hafif yaralı olanlar zamanla sayılardan çıkarılabiliyor," ifadelerini kullandı.

Kaza Nedeni Araştırılıyor

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın konuyla ilgili adli soruşturma başlattığını bildiren Gül, "Kaza nedeninin ne olduğu ilerleyen süreçte netleşecek. Öncelikle, vefat eden ve yaralılar için gerekli sağlık hizmetleri sağlanmaktadır," dedi. Ayrıca, metrobüslerin birbirine çarpmasına sebep olan beyaz aracın neden orada bulunduğu gibi soruların da yanıt bulacağını belirtti.

İstanbul Valisi Gül, Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında yaralananlardan bazılarının tedavi...

İstanbul Valisi Gül, Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında yaralananlardan bazılarının tedavi gördüğü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. Vali Gül, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.