Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kütahya'da Gaz Zehirlenmesi: Baba ve İki Oğlu Hastaneye Kaldırıldı

Tavşanlı'da su kuyusunda meydana gelen metan gazı zehirlenmesi sonucu baba ve iki oğlu hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 23.09.2024 18:56
Güncelleme Tarihi: 23.09.2024 18:56

Kütahya'da Gaz Zehirlenmesi: Baba ve İki Oğlu Hastaneye Kaldırıldı

Kütahya'da Su Kuyusunda Gaz Zehirlenmesi Olayı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen bir olayda, kazdıkları su kuyusundaki metan gazından etkilenen baba ve iki oğlu hastaneye kaldırıldı.

Olayın Gelişimi

Eşen köyünde, evlerinin önünde su kuyusu açan Sait Ü. (35), dengesini kaybederek 13 metre derinliğindeki kuyuya düştü. Oğlunu kurtarmak için hemen kuyunun içine inen baba Dursun (51) ve kardeşi Fatih Ü. (30) de aynı tehlikeyle karşı karşıya kaldı.

Yakınlarının kayıplarını fark etmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Kısa sürede olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye, AFAD ve jandarma intikal etti.

Kurtarma Çalışmaları

Ekiplerin hızlı müdahalesiyle bilinçleri kapalı olarak kuyudan çıkarılan baba ve iki oğlu, yapılan kontrolde metan gazından zehirlendikleri tespit edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanede ilk müdahale yapıldı, ancak sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. Durumu ağır olan baba ve iki oğlu daha sonra Eskişehir Şehir Hastanesi'ne nakledildi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, kazdıkları su kuyusundaki metan gazından zehirlenen baba ve iki...

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, kazdıkları su kuyusundaki metan gazından zehirlenen baba ve iki oğlu hastaneye kaldırıldı.