Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Zanlı Tutuklandı

Kütahya'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı tutuklandı, 149 kişi bu yıl içinde uyuşturucu suçundan yakalandı.

Yayın Tarihi: 20.10.2024 14:18
Güncelleme Tarihi: 20.10.2024 14:18

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Zanlı Tutuklandı

Kütahya'daki Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da düzenlenen bir uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, süreçle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Operasyonun Ayrıntıları

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilerin bulunduğu bir aracı izlemeye aldı. Kent girişinde "dur" ihtarına uymayarak polis aracına çarpıp kaçan bu araç, yardımcı ekiplerin gelmesiyle birlikte Kirazpınar Mahallesi yakınlarında durduruldu.

Zanlıların Yakalanması

Yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheliler, emniyet güçlerinin hızlı müdahalesiyle kısa süre içinde yakalandı. Üst aramalarında ise bir miktar sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Adliyeye Sevk ve Tutuklama

Gözaltına alınan F.Ç, E.A, M.K.T, O.Y, S.Ö, İ.K. ve Y.G, işlemleri için emniyete götürüldü. Adliyeye çıkarılan M.K.T, E.A, S.Ö. ve Y.G, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından "uyuşturucu ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uyuşturucu ile Mücadele Sürekliliği

Kütahya İl Emniyet Müdürü Osman Elbir, bu yılın başlangıcından itibaren Kütahya'da uyuşturucu ticareti suçundan tutuklananların sayısının toplamda 149 olduğunu belirtti. Elbir, uyuşturucuyla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

Kütahya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Kütahya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı.