Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kuveyt Türk'ten Yenilik: Genel Kredi Sözleşmeleri Dijitalleşiyor

Kuveyt Türk, Genel Kredi Sözleşmeleri'ni dijital ortamdan onaylama hizmeti sunmaya başladı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:09
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:12

Kuveyt Türk'ten Yenilik: Genel Kredi Sözleşmeleri Dijitalleşiyor

Kuveyt Türk, Genel Kredi Sözleşmeleri'ni Dijital Ortama Taşıyor

Kuveyt Türk, yenilikçi adımlarına bir yenisini daha ekleyerek Genel Kredi Sözleşmeleri'nin (GKS) dijital ortamda onaylanabileceğini duyurdu. Bu yeni hizmet sayesinde, bireysel firmalar mali süreçlerinde işlemlerini hızlandırabilecek.

Çevre Dostu ve Sürdürülebilir Yaklaşımlar

Yapılan açıklamada, kullanıcılar şahıs firmaları için kefilli işlemler hariç tüm kredi sözleşmesi işlemlerini dijital platform üzerinden kolayca gerçekleştirebilecek. Böylece, 39 sayfalık kağıt tasarrufu sağlanarak çevre dostu bir uygulama da hayata geçirilmiş olacak.

Finansman Süreçlerinde Kolaylık

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, dijital GKS hizmetinin, müşterilerin zamanını uzun onay süreçlerinde harcamaktan kurtardığını belirtti. Delipoyraz, "Dijital hizmetimizle, işlemleri tamamen dijital platform üzerinden başlatma ve onaylama imkanı sunuyoruz," diyerek şahıs firmalarına sundukları yeni hizmet hakkında bilgi verdi.

Uzaktan İşlem Olanağı

Uzaktan müşteri edinimi sayesinde şahıs firması sahiplerinin kuveyt Türk Mobil uygulaması ile hesap açma imkanı olduğunu ifade eden Delipoyraz, "Müşterilerimiz, istedikleri yerden limit tahsis hizmeti alabilir ve çevrimiçi finansman ürünlerine erişim sağlayabilir," dedi.

Kuveyt Türk, çevre dostu ve sürdürülebilir bir yaklaşım benimseyerek, kağıt tasarrufu sağlarken, aynı zamanda müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam edecektir.

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz...

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, açıklamalarda bulundu.