Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Lugano-Fenerbahçe Maçına Hazırlık: Teknik Direktör ve Kaptandan Açıklamalar

Lugano, Fenerbahçe'ye karşı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde motive bir şekilde çıkmayı hedefliyor. Mattia Croci-Torti ve Mattia Bottani, maç öncesi görüşlerini paylaştı.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 21:44
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 21:44

Lugano-Fenerbahçe Maçına Hazırlık: Teknik Direktör ve Kaptandan Açıklamalar

Lugano-Fenerbahçe Maçına Doğru Beklentiler

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunun ilk maçında İsviçre temsilcisi Lugano, yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak. Takımın teknik direktörü Mattia Croci-Torti, karşılaşma öncesinde takımının motive olduğunu ifade etti.

Mücadeleye Hazırlık ve Motivasyon

Thun Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına takım kaptanı Mattia Bottani ile birlikte katılan Croci-Torti, "Bu maçı kazanarak İstanbul'daki rövanşa avantajlı bir skor ile gitmek istiyoruz. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok, ama Fenerbahçe'nin kaybedecek çok şeyi var" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Croci-Torti, "Geçen sezon 99 puan alarak şampiyon oldular. Çok iyi oyunculara ve koçlara sahipler. Yarın çok dikkatli oynayacağız, iyi bir sonuç almayı umuyoruz" dedi.

Bottani: "Mücadeleye Hazırız"

Kaptan Bottani, maçı kazanmak için iyi hazırlandıklarını belirterek, "Geçen sezonki başarılı performansımızı bu maça da yansıtmak istiyoruz. Takım içinde herkes mücadeleye hazır" şeklinde konuştu.

Bottani, ayrıca Fenerbahçe'nin ligdeki ilk maç sonrası fiziksel olarak daha hazır olabileceklerini düşündüğünü belirtti ve sentetik saha koşullarının avantaj sağlayabileceğini ekledi.

Croci-Torti, ayrıca ünlü teknik direktör Jose Mourinho hakkında da, "Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar elde etti. Onunla karşılaşacak olmaktan mutluyum" diyerek duyduğu heyecanı paylaştı.