Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Malatya'da Silahlı Kavga: İki Yaralı ve Dört Gözaltı

Malatya'da meydana gelen silahlı kavgada iki kişi yaralanırken, dört şüpheli gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 12.09.2024 21:49
Güncelleme Tarihi: 12.09.2024 21:49

Malatya'da Silahlı Kavga: İki Yaralı ve Dört Gözaltı

Malatya'da Silahlı Çatışma: İki Yaralı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, iki grup arasında yaşanan silahlı kavga sonucu iki kişi yaralandı. Olay, İnönü Caddesi'nde meydana geldi.

Olayın Ayrıntıları

Ticari anlaşmazlık yüzünden tartışan B.Y, A.U., B.S.Ö. ile C.T., A.Ç. ve F.İ.Ç. arasında çıkan gerginlik, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Kavga esnasında, bir iş yerinde görevli olan tezgahtar M.G. ve iş yerinde bulunan başka bir kişi M.G. yaralandı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Harekete Geçti

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde bölgeye sevk edildi. Yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şüphelilerin Gözaltına Alınması

Olay yerinden kaçan şüpheliler B.Y, A.U, B.S.Ö. ve C.T. yapılan operasyonla yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında gerçekleştirilen aramada, 3 av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 1 kesici alet ve 1 maske ele geçirildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyet birimlerine götürüldü. Diğer şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışmalar aralıksız sürmektedir.

Malatya'da 2 grubun silahlı kavgasında, taraf olmayan 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 şüpheli...

Malatya'da 2 grubun silahlı kavgasında, taraf olmayan 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada, 3 av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 1 kesici alet ile 1 maske ele geçirildi.