Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Manisa'da Kamyon Kazası: 6 Yaşındaki Kız Çocuğunun Ölümü ve Sürücüye Saldırı

Manisa'da geri manevra yapan bir kamyonun altında kalan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti. Sürücü, hastanede yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 06.08.2024 20:35
Güncelleme Tarihi: 06.08.2024 20:35

Manisa'da Kamyon Kazası: 6 Yaşındaki Kız Çocuğunun Ölümü ve Sürücüye Saldırı

Kamyon Kazası Sonrası Çocuk Öldü, Sürücüye Saldırı

Manisa'nın Salihli ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, 6 yaşındaki Ayşenur Toprak, tarlada geri manevra yapan bir kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Aynı zamanda kazanın ardından kamyon sürücüsüne yakınları tarafından tabancayla saldırıldı.

Kazanın Detayları

Edinilen bilgilere göre, Şükrü Erdem (63) yönetimindeki 35 BNR 822 plakalı kamyon, mevsimlik işçilerin çalıştığı bir biber tarlasında geri manevra yaparken, aileleriyle birlikte tarlada bulunan ve uyuyakalan Ayşenur Toprak'ı fark edemedi ve üzerinden geçti.

İlk Müdahale ve Yaşamını Yitirme

Olayın ardından çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri, minik kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. Bu acı haberi alan Ayşenur'un yakınları, kamyon sürücüsü Şükrü Erdem'i tabancayla vurarak ağır yaraladı. Sürücü, Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gözaltılar ve Sonrası

Olayla ilgili olarak sürücüyü vuran kişilerin C.K. (28) ve E.K. (34) olduğu belirlendi. Jandarma, zanlıları gözaltına alarak soruşturma başlattı. Hayatını kaybeden çocuk ve sürücünün cenazeleri ise İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu üzücü olay, güvenliğin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Manisa'nın Salihli ilçesinde tarlada geri manevra yapan kamyonun altında kalan 6 yaşındaki kız...

Manisa'nın Salihli ilçesinde tarlada geri manevra yapan kamyonun altında kalan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti, çocuğun yakınlarının tabancayla yaraladığı kamyon sürücüsü hastanede öldü.