Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Manisa'da Kayıp Genç Kadının Cesedi İzmir'e Gönderildi

Manisa'da kaybolan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yayın Tarihi: 08.10.2024 12:31
Güncelleme Tarihi: 08.10.2024 12:31

Manisa'da Kayıp Genç Kadının Cesedi İzmir'e Gönderildi

Yine Bir Kayıp Daha

Manisa'da kaybolan 21 yaşındaki Pelin Karaca, Uşak'ta ölü olarak bulundu. Genç kadının cesedi otopsi işlemleri için İzmir'e gönderildi.

Olayın Gelişimi

Kayıp olarak aranan Pelin Karaca'nın cansız bedeni, Eşme Devlet Hastanesi morgundan alınarak İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili yapılan soruşturma kapsamında A.U. (37) isimli şahıs gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Ailenin İfadeleri

Pelin Karaca'nın annesi Nihal Dönmez Karaca, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kızının kaybolmadan önce kendisini sık sık aradığını belirtti. Nihal Dönmez, "Kızım çarşıya gidip geldi, 'Anne tekrar gideceğim, hemen geri geleceğim' dedi. Ama gidişi o gidiş oldu" ifadelerini kullandı.

26 Eylül'den beri haber alınamayan Pelin Karaca'nın ailesi durumu polise bildirmişti. Genç kadının cansız bedeni, Eşme ilçesindeki ormanlık alanda bulundu. Olayla bağlantılı olduğu iddia edilen A.U.'nun ifadesi ise merakla bekleniyor.

Manisa'da kayıp olarak aranırken Uşak'ta ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cesedi...

Manisa'da kayıp olarak aranırken Uşak'ta ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cesedi, otopsi için İzmir'e gönderildi. Pelin Karaca'nın annesi Nihal Dönmez Karaca (fotoğrafta), gazetecilere açıklamalarda bulundu.