Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Marmara Tarım Müdürü Murat Yakupoğlu Anıldı

Yakupoğlu'nun ailesi, makamında düzenlenen anma etkinliğinde merhum için saygı duruşunda bulundu.

Yayın Tarihi: 18.10.2024 23:51
Güncelleme Tarihi: 18.10.2024 23:51

Marmara Tarım Müdürü Murat Yakupoğlu Anıldı

Marmara'da Tarım Müdürü Murat Yakupoğlu Anıldı

Balıkesir'in Marmara ilçesinde, silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, ailesi ve avukatları tarafından anıldı.

Aile, Makamında Saygı Duruşunda Bulundu

Yakupoğlu'nun babası Nurettin, kardeşleri Tülay ve Türkan ile yakınları, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ndeki makam odasına gelerek merhum için çiçek bıraktı. Aile, bu anma etkinliğinde manevi değerleri yaşatmayı amaçladı.

Aile Avukatı Erdem Aker Açıklamalarda Bulundu

Grup adına açıklama yapan avukat Erdem Aker, "Merhuma rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz" diyerek, Yakupoğlu'nun uğradığı saldırının planlı ve hain bir eylem olduğunu vurguladı. Aker, olayla ilgili basında çıkan manipülatif haberlere de dikkat çekerek, "Hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla, bu gerçekleri saptıran yorumları tekzip ediyoruz" ifadesini kullandı.

Faillerin Yargı Önünde Hesap Vereceğine İnanıyorlar

Aker, merhumun ailesi olarak, "Bu menfur saldırının faillerinin yargı önünde hak ettikleri cezayı alacaklarına dair devletimize ve adalete olan güvenimiz tamdır" sözleriyle, hukuk sürecini titizlikle takip edeceklerini belirtti. Ayrıca, zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan devlet yetkilileri ve dostlara teşekkür etti.

Olayın Gelişimi

Olay, 6 Ekim tarihinde Marmara Adası'ndaki İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde meydana geldi. Silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, Murat Yakupoğlu'nun tabancayla vurulduğunu tespit etti. Çınarlı Mahallesi'ndeki jandarma ekipleri, olayı gerçekleştiren zanlıyı yakalayarak polise teslim etti.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda ölen İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili...

Balıkesir'in Marmara ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda ölen İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu'nun makamına gelen ailesi ve avukatları, Yakupoğlu'nu andı.