Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de Apartmanda Hırsızlık Yapan Görevli Tutuklandı

Mersin'de apartman görevlisi, çaldığı ziynet eşyalarını kuyumcuda bozdururken güvenlik kamerasına yakalandı.

Yayın Tarihi: 28.08.2024 10:36
Güncelleme Tarihi: 28.08.2024 10:36

Mersin'de Apartmanda Hırsızlık Yapan Görevli Tutuklandı

Mersin'de Hırsızlık Skandalı

Mersin’de bir apartmanda görev yapan C.T. isimli şahıs, apartmanın dairesinden ziynet eşyası çaldığı gerekçesiyle tutuklandı.

Olayın Gelişimi

İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre, Asayiş Şubesi ekipleri, bir apartmanda yaklaşık 2,5 milyon lira değerinde ziynet eşyasının çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Güvenlik Kamerası İncelemesi

Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği, apartmandaki 672 saatlik güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek, hırsızın apartman görevlisi C.T. olduğunu belirledi. C.T., düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Ele Geçirilen Eşyalar

Yapılan aramalarda, zanlının ikametinde çalınan ziynet eşyalarının bir kısmı ve döviz bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.T., sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Hayal Kırıklığı Yaratan Olay

Ayrıca, C.T.'nin çaldığı altınlardan bir kısmını kuyumcuda bozdurduğu ve bu işlemin güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği öğrenildi.

Mersin'de görev yaptığı apartmandaki daireden ziynet eşyası çaldığı belirlenen şüpheli tutuklandı....

Mersin'de görev yaptığı apartmandaki daireden ziynet eşyası çaldığı belirlenen şüpheli tutuklandı. Zanlının ikametindeki aramalarda, çalınan ziynet eşyalarının bir kısmı ve döviz ele geçirdi.