Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de Emekli Öğretim Görevlisinin Ölümü: Oğlu Tutuklandı

Mersin'de emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz'in ölümüyle ilgili oğlu tutuklandı. Cenazesi defnedildi.

Yayın Tarihi: 16.09.2024 21:54
Güncelleme Tarihi: 16.09.2024 21:54

Mersin'de Emekli Öğretim Görevlisinin Ölümü: Oğlu Tutuklandı

Mersin'de Korkunç Olay

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz (77), 14 Eylül tarihinde ölü bulunmuştur. Cesedi, Gürlevik Mahallesi'ndeki bir çöplük alanında bulunan varilde keşfedilmiştir. Olayın ardından, Doludeniz'in oğlu Orkun Doludeniz (33) gözaltına alınmış ve yapılan sorgulamanın ardından tutuklanmıştır.

Oğulun İfadesi ve Tutuklama Süreci

Zanlının ifadesine göre, babasını evde hareketsiz şekilde bulduğunu ve daha sonra cesedi ticari bir taksiyle çöplük alanına taşıdığını iddia ettiği öğrenilmiştir. Olay, emniyet güçleri tarafından detaylı bir şekilde soruşturulmuş ve Orkun Doludeniz adliyeye sevk edilmiştir. Nöbetçi hakimlik, tutuklanmasına karar vermiştir.

Cenaze Töreni

Selahattin Doludeniz'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki resmi işlemlerinin ardından Bozyazı ilçesi Beyreli Mahallesi'ndeki mezarlığa götürülmüştür. Aile yakınları ile vatandaşların katıldığı cenaze namazının ardından, Doludeniz'in naaşı toprağa verilmiştir.

Ölüm Nedeni Hala Bilinmiyor

Emekli öğretim görevlisinin kesin ölüm nedeni ise Adli Tıp Kurumu raporuyla netleşecektir. Bu olay, birçok kişiyi derinden etkilemiştir.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, emekli öğretim görevlisinin 2 gün önce ölü bulunmasıyla ilgili...

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, emekli öğretim görevlisinin 2 gün önce ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan oğlu tutuklandı.