Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de Firari Sürücü Güneş Enerjisi Panellerinin Altında Yakalandı

Erdemli'de ölümlü kazaya karışan firari sürücü, apartman çatısındaki güneş enerji panellerinin altında bulundu.

Yayın Tarihi: 06.08.2024 18:11
Güncelleme Tarihi: 06.08.2024 18:11

Mersin'de Firari Sürücü Güneş Enerjisi Panellerinin Altında Yakalandı

Mersin'de Dram Yaratan Kaza ve Yakalamada Gelişme

Mersin'in Erdemli ilçesinde trajik bir trafik kazası sonucu aranmakta olan bir sürücü, apartman çatısında bulunan güneş enerjisi panellerinin altında gizlenirken yakalandı.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 16 Haziran'da bisikletiyle çalıştığı yere giden Alim Dede Önem'e çarparak ölümüne sebep olan ve kazadan hemen sonra kayıplara karışan sürücüyü yakalamak için çalışmalara başladı.

Saklandığı Yer ve Yakalanışı

Yapılan araştırmalar sonrası, sürücünün isminin B.B. olduğunu tespit eden jandarma ekipleri, şüphelinin olabileceği dört farklı adrese operasyon düzenledi. Fakat bu adreslerde yapılan aramalarda B.B. bulunamadı.

Genişletilen soruşturma sonrasında, Yenişehir ilçesindeki bir apartmanda baskın gerçekleştirildi. Yapılan incelemelerde, güneş enerji panellerinin altında gizlenen firari sürücü ele geçirildi.

Gözaltı ve Adli Süreç

B.B.'nin yakalanmasının ardından apartman dairesinde yapılan aramada iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.B., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu olay, özellikle trafikte dikkat ve sorumluluğun önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Şimdi, bölgede yaşayan halk, güvenlik önlemlerinin arttırılmasını talep ediyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde ölümlü trafik kazasına karışan firari sürücü, apartman çatısındaki...

Mersin'in Erdemli ilçesinde ölümlü trafik kazasına karışan firari sürücü, apartman çatısındaki güneş enerjisi panellerinin altında yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.