Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de Kadının Dükkanları Tahrip Ettiği Anlar Güvenlik Kamerasında Görüntülendi

Mersin'de bir kadın, cadde üzerindeki dükkanların ürünlerini dağıttı, güvenlik kamerası anları kaydetti.

Yayın Tarihi: 01.08.2024 10:55
Güncelleme Tarihi: 01.08.2024 10:55

Mersin'de Kadının Dükkanları Tahrip Ettiği Anlar Güvenlik Kamerasında Görüntülendi

Mersin’de Kadın Kaçışını Görüntüleyen Güvenlik Kamerası

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 30 Temmuz'da, bir kadının cadde üzerindeki dükkanların stantlarını dağıtarak kaçması güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Kuvayi Milliye Caddesi'nde gerçekleşti.

Stantları Yıkan Kadının Eylemleri

Kamera kayıtlarında, ismi öğrenilemeyen bir kadının koşarak iş yerlerine ait ürünleri dağıttığı görülüyor. Çeşitli esnafların ürünlerini yere atan kadın, ardından kaçmayı başardı.

Yerel kuruyemişçi Adnan Çetel, yaşanan olayı gazetecilere değerlendirirken, "Olay sırasında oldukça şaşırdık. Kadın önce ayakkabı mağazasının ürünlerini devirdi, ardından benim dükkanıma geldi. İlk olarak çekirdeği yere döküp, fıstıklarımı yüzüme fırlattı. Sonra yumurtacıya yöneldi ve oradaki yumurtaları yere attı. Cadde boyunca tam 50 iş yerinde benzer bir vandalizmi gerçekleştirdi." şeklinde konuştu.

Güvenlik Kameralarının Önemi

Esnaf, güvenlik kameralarının olayı kaydetmesi sayesinde yaşanan olayın belgelendiğine dikkat çekti. Bu tür durumların önlenmesi için iş yerlerinde güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği görüşündeler.

Mersin'de bir kadın, cadde üzerinde koşarak iş yerlerindeki stant ve tezgahları dağıtarak kaçtı....

Mersin'de bir kadın, cadde üzerinde koşarak iş yerlerindeki stant ve tezgahları dağıtarak kaçtı. Kuruyemişçi Adnan Çetel, gazetecilere açıklama yaptı.