Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de Trajik Olay: Kadın Cinayeti ve İntihar

Mersin'de bir adam, karısını tüfekle öldürdükten sonra intihar etti. Ayrıntılar haberimizde.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 12:10
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 12:10

Mersin'de Trajik Olay: Kadın Cinayeti ve İntihar

Mersin'de Kadın Cinayeti ve İntihar Olayı

Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, Atilla Biricik (44), eşi Fatma Biricik'i (40) av tüfeğiyle vurarak hayatına son verdi. Olay, Tömük Mahallesi'ndeki bir apartmanda gerçekleşti.

Olayın Gelişimi

Henüz belirlenemeyen bir nedenle Fatma Biricik’e ateş eden kocası, ardından olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların silah seslerini duyup durumu bildirmeleri üzerine ambulans ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, ağır yaralanan kadın hemen ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, doktorların tüm müdahalelerine rağmen Fatma Biricik yaşamını yitirdi.

Atilla Biricik'in İntiharı

Olaydan sonra Atilla Biricik'in 46 AAG 096 plakalı aracında intihar ettiği belirlendi. Gözaltına alınan bir başka canlının ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, çiftin 10 yaşındaki engelli kızını koruma altına almak için adrese geldi.

Yasal Süreç

Öte yandan, Fatma Biricik’in kocası hakkında çıkarılan "önleyici tedbir" kararının 22 Ekim tarihinde sona erdiği ve 21 Ekim'de yapılan görüşmede uzatma talebinde bulunmadığı öğrenildi.

Bu talihsiz olay, aile içi şiddetin ciddi bir sorun olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi aynı silahla aracında...

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi aynı silahla aracında intihar etti. Silah seslerini duyan çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi, aynı silahla aracında...

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi, aynı silahla aracında intihar etti. Sevk edilen polis ve sağlık ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.