Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Middle East Airlines Uçuşları İkinci Kez Ertelendi

Lübnan hava yolu şirketi MEA, Beyrut uçuşlarını riskler nedeniyle ikinci kez erteledi.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 21:16
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 21:16

Middle East Airlines Uçuşları İkinci Kez Ertelendi

MEA Uçuşlarını Erteledi

Lübnan'ın ulusal hava yolu şirketi Middle East Airlines (MEA), mevcut riskler nedeniyle Beyrut'a yapılacak bazı uçak seferlerini bir kez daha erteledi. Şirket, Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'na yapılacak 5 uçuşun yarın sabah gerçekleştirilmesi için ertelediğini açıkladı.

Uçuşlar Hakkında Detaylar

MEA'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, akşam saatlerinde Lübnan'a gelecek olan uçak seferleri, teknik bir sorun nedeniyle yarına ertelendi. Ertelenen uçuşların destinasyonları arasında Dubai, Londra, Doha, Kuveyt ve Cidde bulunuyor.

MEA, daha önce 28 Temmuz tarihinde de Benirhut'tan bazı seferlerin 29 Temmuz sabahına kadar ertelendiğini duyurmuştu.

Mecdel Şems'teki Saldırı

Öte yandan, Golan Tepeleri'nde bulunan Mecdel Şems beldesinde meydana gelen roketli saldırı sonucunda 12 kişi hayatını kaybederken, 17'si ağır 35 kişi yaralandı. İsrail ordusu, bu saldırının Lübnan'ın güneyindeki Şeba beldesinin kuzeyinden gerçekleştirildiğini ve sorumlu olarak Lübnan Hizbullahı'nı gösterdi.

Lübnan Hizbullahı ise bu iddiaları yalanlayarak, olayla ilgili herhangi bir bağlantılarının olmadığını bildirdi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da bu saldırıya yönelik, "İsrail, bu ölümcül saldırıyı bir kenara not etmeyecek. Hizbullah ağır bir bedel ödeyecek," dedi.