Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MSB'den KKTC'deki Trafik Kazasında Şehit Olan Asker İçin Taziye Mesajı

MSB, KKTC'deki trafik kazasında şehit olan asker için taziye mesajı yayımladı.

Yayın Tarihi: 22.08.2024 16:42
Güncelleme Tarihi: 22.08.2024 16:42

MSB'den KKTC'deki Trafik Kazasında Şehit Olan Asker İçin Taziye Mesajı

MSB'den Şehit Asker İçin Taziye Mesajı

Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Piyade Er Uğurcan Işık için taziye mesajı paylaştı. Kazada 11 askerin de yaralandığı ve tedavi süreçlerinin hemen başlatıldığı bildirildi.

Taziye Mesajı ve Duygular

Bakanlık, kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu olay bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğdu. Hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Bakan Güler'den Kişisel Taziye

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, "Kahraman şehidimize şahsım ve Bakanlık mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." şeklinde duygularını ifade etti.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) trafik kazasında şehit...

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) trafik kazasında şehit olan Piyade Er Uğurcan Işık için Bakanlığın sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı.