Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Muay Thai Genç Millî Takımı Tayland'daki Şampiyonaya Hazır

Muay Thai Genç Milli Takımı, Tayland'daki dünya şampiyonası için Kastamonu'daki hazırlıklarını tamamladı.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 13:47
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 13:47

Muay Thai Genç Millî Takımı Tayland'daki Şampiyonaya Hazır

Muay Thai Genç Millî Takımı Tayland'daki Şampiyonaya Hazır

Muay Thai Genç Milli Takımı, Kastamonu'da sürdürdüğü Dünya Şampiyonası hazırlıklarını başarıyla tamamladı. Takım, Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'ndeki son kampını Erhan Otluoğlu yönetiminde gerçekleştirdi ve bugün Tayland'a hareket etti.

Başarılı Hazırlık Dönemi

Teknik direktör Erhan Otluoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonaya toplamda 26 sporcu ile katılacaklarını ifade etti. Otluoğlu, "Kastamonu'daki son kamp dönemimiz verimli geçti. Sporcularımız, burada iyi bir çalışma ortamında performans geliştirdi." dedi.

Şampiyona Hedefleri

Her şeyin yolunda gittiğini vurgulayan Otluoğlu, "Şampiyonaya tamamen hazırız. Sporcularımız hem fiziksel hem de mental olarak yüksek bir hazır durumda. Tayland'dan bireysel ve takım olarak güzel derecelerle dönmeyi amaçlıyoruz." şeklinde konuştu.

Şampiyonanın Detayları

Şampiyonanın 11-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceğini belirten Otluoğlu, "Federasyon Başkanımız Hasan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Siret Albayrak ve İstanbul İl Temsilcimiz Oktay Avcı, bizleri uğurlayacak. Şampiyonanın 2. günü Federasyon Başkanımız Tayland'da aramıza katılacak. Furkan Durna, kafile başkanlığında Tayland'a gideceğiz." dedi.

Muaythai Genç Milli Takımı, Kastamonu'da sürdürdüğü Dünya Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı....

Muaythai Genç Milli Takımı, Kastamonu'da sürdürdüğü Dünya Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı. Milli takım, bugün Gençler Muaythai Dünya Şampiyonası'na katılmak için Tayland'a gidecek.