Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mudanya Sahilinde Erkek Cesedi Bulundu

Mudanya'nın sahilinde bulunan erkek cesedinin kimliği araştırılıyor, kaybolan iki kişiden biri olabilir.

Yayın Tarihi: 28.08.2024 16:26
Güncelleme Tarihi: 28.08.2024 16:26

Mudanya Sahilinde Erkek Cesedi Bulundu

Mudanya Sahilinde Gizemli Ceset Bulundu

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki sahilde bir erkek cesedi bulundu. Elde edilen bilgilere göre, cesedin kimlik tespiti için çalışmalar başlatıldı.

Olayın Detayları ve İhbar Süreci

İlçeye bağlı kırsal Eğerce ile Esence mahalleleri arasında yer alan sahilde, durumu fark eden vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kimlik Tespiti ve Olası Bağlantılar

Yapılan incelemelerin ardından ceset, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Burada, cesedin kimliği belirlenmesi için otopsi yapılacağı öğrenildi. Yetkililer, cesedin Yalova'nın Armutlu ilçesinde 25 Ağustos’ta kaybolan iki kişiden birine ait olabileceğini değerlendiriyor.

Kayıp İki Arkadaş için Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Kayıp olan iki arkadaş için yürütülen arama çalışmaları 4. gününde devam etmekte. İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ile AKUT Arama Kurtarma Derneği ekiplerinin de katıldığı çalışmalarda, dronlar kullanılarak arama faaliyetleri geniş bir alanda sürdürülüyor. 33 yaşındaki Hüseyin Piner ve 28 yaşındaki Yücel Coşkun, Dereağzı mevkisinden iki kişilik kanoyla denize açılıp, Bozburun bölgesine doğru ilerledikten sonra kaybolmuştu. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından başlatılan arama kurtarma faaliyetlerinde bahsi geçen kanoya ulaşılmıştı.

Bursa'nın Mudanya ilçesi sahilinde bulunan erkek cesedinin kimlik tespiti için çalışma başlatıldı....

Bursa'nın Mudanya ilçesi sahilinde bulunan erkek cesedinin kimlik tespiti için çalışma başlatıldı. Cesedin, Yalova'nın Armutlu ilçesinde 25 Ağustos'ta kanoyla Marmara Denizi'ne açıldıktan sonra kaybolan 2 kişiden birine ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kayıp 2 arkadaşı arama çalışması Armutlu ilçesi ile Mudanya'nın Trilye Mahallesi açıklarında devam ediyor.