Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Muğla'da Bebeğin Terk Edilmesi Olayında İki Tutuklama

Fethiye'de ormanlık alanda terk edilen bebekle ilgili 2 kişi tutuklandı, bebeğin sağlık durumu iyi.

Yayın Tarihi: 17.09.2024 15:56
Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 15:56

Muğla'da Bebeğin Terk Edilmesi Olayında İki Tutuklama

Muğla'da Terk Edilen Bebekle İlgili Tutuklamalar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, ormanlık bir alanda terk edilmiş halde bulunan bir bebekle ilgili olarak iki kişi tutuklandı. Olay, 6 Eylül tarihinde, Karaçulha Mahallesi Kayıkseki Mesire Alanı yakınlarında yaşandı.

Olayın Gelişimi

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, mesire yere yakın ormanlık alanda buldukları yeni doğmuş erkek bebeği terk eden kişileri yakalamak için derhal harekete geçti.

Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheliler S.M. ve R.S, Jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmada gerçekleştirilen işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi.

Zanlıların Sorgusu ve Bebeğin Durumu

Bebeğin anne ve babası oldukları belirtilen zanlılar, Cumhuriyet savcılığındaki sorgularının ardından hakimlikçe tutuklandılar. Öte yandan, devlet korumasına alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayın detaylarına göre, ormanlık alanda duydukları sesler üzerine iki kişi, çalıların içinde terk edilmiş bebeği bulmuş ve durumu hemen yetkililere bildirmişti. Bebeğin, olayın ardından bir özel hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı belirtildi. Bu olay, toplumda büyük bir infial yarattı ve jandarma ekiplerinin etkin çalışmaları sayesinde zanlılar kısa sürede yakalandı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda terk edilmiş halde bulunan erkek bebek, hastanede...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda terk edilmiş halde bulunan erkek bebek, hastanede tedaviye alındı.