Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Murat Alparslan ve Serap Gündüz'ün Düğün Töreni

AK Parti Milletvekili Murat Alparslan, Serap Gündüz ile Ankara'da evlendi.

Yayın Tarihi: 04.08.2024 16:55
Güncelleme Tarihi: 04.08.2024 16:55

Murat Alparslan ve Serap Gündüz'ün Düğün Töreni

Murat Alparslan ve Serap Gündüz Evlendi

AK Parti'nin önde gelen isimlerinden olan Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Serap Gündüz ile hayatını birleştirdi. Çiftin evlilik töreni, başkent Ankara'da gerçekleştirilen muhteşem bir nikah töreniyle hayata geçti.

Önemli İsimler Nikah Şahitliği Yaptı

Törenin dikkat çeken bir diğer ayrıntısı ise, pek çok tanınmış siyasetçinin nikah şahidi olmasıydı. Bu özel günde Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Hamza Dağ ve Ömer İleri, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan çiftin nikah şahitliği yaptı.

Bu güzel günde birçok dost ve aile üyesi de bir araya gelerek, Murat Alparslan ve Serap Gündüz çiftinin mutluluğuna ortak oldu.

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Serap Gürbüz ile dünyaevine girdi. Çiftin nikah...

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Serap Gürbüz ile dünyaevine girdi. Çiftin nikah şahitliğini, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Hayati Yazıcı, Hamza Dağ, Ömer İleri, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan yaptı.