Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Niğde'de Köpek Saldırısı: Kadın Yaralandı

Niğde'de iki köpeğin saldırısına uğrayan kadın hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili köpeklerin sahibi gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 16:43
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 16:43

Niğde'de Köpek Saldırısı: Kadın Yaralandı

Niğde'de Köpek Saldırısında Yaralanan Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Niğde’nin Altunhisar ilçesinde, 54 yaşındaki Meryem Birol, iş çıkışı sırasında iki Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Olay, Çiftlik Kavşağı'nın yakınında bulunan bir iş yerinin önünde gerçekleşti.

Köpeklerin Saldırısı

Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışan Meryem Birol, işten çıktıktan sonra saldırıya uğradığını belirtti. Çevredeki insanların yardımıyla kurtulan Birol, kol ve bacağından yaralandı. Yaralı kadın, Altunhisar Devlet Hastanesi'ne gönderildi ve daha sonra Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kadının Açıklamaları

Hastanede gazetecilere açıklama yapan Birol, olay anını şu şekilde anlattı: "Ayağımdan terliğimi çıkarttım, attım ama köpekler peşimi bırakmadı. Elimdeki süt bidonunu sallayınca köpekler dudağımı bıraktı, ancak bacağımdan tuttu. Biri bacağımda diğerinden kolumda ısırdım."

Valilik Açıklaması ve Köpeklerin Sahibi

Valilikten yapılan açıklamada, köpeklerin sahibi H.K'nin gözaltına alındığı belirtildi. Savcılık ifadesinin ardından serbest kalan H.K.'ye idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi. Ayrıca, köpeklerin 10 gün süreyle Bor İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün kontrolünde karantinada tutulacağı bilgisi verildi.