Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Nilüfer Belediyesporlu Voleybolcu Pilar Lopez'in Ölümü Üzerine Soruşturma Devam Ediyor

Bursa'da voleybolcu Pilar Lopez'in evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma sürdüğü, kesin ölüm nedeni ise otopsi sonucunda belirlenecek.

Yayın Tarihi: 30.08.2024 18:03
Güncelleme Tarihi: 30.08.2024 18:03

Nilüfer Belediyesporlu Voleybolcu Pilar Lopez'in Ölümü Üzerine Soruşturma Devam Ediyor

Nilüfer Belediyesporlu Voleybolcu Pilar Lopez'in Ölümü Hakkında Gelişmeler

Bursa'da, Vodafone Sultanlar Ligi'nin takımlarından Nilüfer Belediyespor'un yeni transferi Pilar Marie Victoria Lopez'in evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Kulüp başkanı Muharrem Or, olayın ardından yapılan ilk tahminlere göre kalp krizi belirtisi olduğunun düşünüldüğünü bildirdi.

Olayın Gelişimi

Lopez’in cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı ve otopsi işlemleri sürüyor. 29 yaşındaki voleybolcunun kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucunda netlik kazanacak. Or, sporcunun bilinen bir sağlık sorunu olmadığını ve yaşanan bu ani olayın kendiliğinden, spor camiasını üzdüğünü belirtti.

Soruşturmanın Detayları ve Kulüp Teşkilatları

İlk olarak sporcularının uzun süre haber alamadıkları için eve giden Or, çilingir yardımıyla kapının açıldığını ifade etti. Antrenmandan bir gün önce Lopez ve arkadaşlarının bir araya gelip yemek yediklerini aktaran Or, evdeki alarmın sabah hala çaldığını söyledi. Dışarıdan bir müdahale bulunmadığı ve polis raporlarının da bu durumu doğruladığını belirtti.

Takım Destek için İzin Verildi

Takımın diğer sporcuları bu üzücü olaydan oldukça etkilendi. Or, sabah düzenledikleri toplantının ardından sporculara izin verdiklerini ve bireysel antrenmanlara devam etmeleri gerektiğini kaydetti. Önümüzdeki sezona hazırlanmaları gerektiğini vurguladı.

Sosyal Medyadaki Yanlış Bilgiler

Olayla ilgili sosyal medya platformlarında çıkan asılsız iddialara da değinen Or, bu tür bilgilerin kendilerini ve ailelerini üzdüğünü ifade etti. Louise’in evinde ilaç veya buna benzer herhangi bir belirti bulamadıklarını, bu tür spekülasyonların ahlaki olmadığını belirtti.

Aile ve Cenaze İle İlgili Süreç

Lopez’in ailesinin Türkiye'ye geleceği ve gerekli işlemlerin ardından cenazesinin ülkesine gönderileceği belirtildi. Or, bu zor günlerde destek veren tüm spor camiasına teşekkür etti.

Bursa'da, Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un yeni transferlerinden Porto...

Bursa'da, Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un yeni transferlerinden Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez'in evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Kulüp başkanı Muharrem Or, AA muhabirine açıklama yaptı.