Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Odeabank Yatırım Odaklı Podcast'inde Yeni Bölümler Yayınlanıyor

Odeabank'ın Yatırım Odaklı Podcast'i her hafta yeni bölümlerle dinleyicilere yatırımla ilgili uzman görüşleri sunuyor.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 13:37
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 13:37

Odeabank Yatırım Odaklı Podcast'inde Yeni Bölümler Yayınlanıyor

Odeabank’tan Yatırımcılar İçin Podcast Serisi

Odeabank, birikimlerini yatırıma dönüştürmek isteyenler için hazırladığı "Yatırım Odaklı Podcast" serisinin ikinci sezonunu başlattı. Her hafta yeni bir bölümle dinleyicilerle buluşacak olan bu podcast, yatırımcıların sıkça sorduğu soruları yanıtlamayı amaçlıyor.

Dinleyicilere Sunulan İçerikler

Podcast serisinin yeni bölümlerinde ekonomi gazetecisi Güzem Yılmaz Ertem, alanında uzman isimlerle birlikte yatırım konularına dair ilginç ve bilgilendirici içerikler sunuyor. İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, Odeabank Yatırım Araştırmaları ve Stratejileri Müdürü Berk Sezgin, Uluslararası Yatırımcılar Derneği Vergi Teşvikler Çalışma Grubu Başkanı Emrah Akın ve Araştırmacı Yazar Turan Sert gibi isimler konuk olarak katılıyor.

Podcast Bölümlerinin Ana Temaları

Dinleyiciler, yeni bölümlerde aşağıdaki konu başlıklarıyla karşılaşacaklar:

  • Yurt dışı piyasalara nasıl yatırım yapılır?
  • Neden ve nasıl yatırım yapmalıyız?
  • Akıllı yatırımcının vergi stratejileri
  • Farklı yatırım türleri: Başka alternatifler mümkün mü?

İlk Bölümler Hakkında Kısa Bilgi

"Dünya Piyasalarını Keşfetmek: Yurt dışı piyasalara nasıl yatırım yapılır?" bölümünde Şant Manukyan, uluslararası piyasalara nasıl yatırım yapılabileceğini inceliyor. Diğer yandan, "Neden ve nasıl yatırım yapmalıyız?" bölümü Berk Sezgin tarafından yönlendirilerek, yatırım dünyasının derinliklerine dair bilgiler veriyor.

"Akıllı yatırımcının vergi stratejileri" bölümünde Emrah Akın, vergi politikalarının yatırım kararları üzerindeki etkilerini ele alıyor. En son bölüm ise alternatif yatırım araçları üzerine Turan Sert’in ilginç görüşlerini dinleyicilerle paylaşıyor.

Dinleyebileceğiniz Platformlar

Yatırım Odaklı Podcast, Odea uygulaması, Odea Radyo, Spotify, Apple Podcasts, Karnaval, Amazon ve Deezer gibi platformlarda dinlenebilir.