Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Oya Başar'ın Plastik Aşklar Oyunu 6. Sezon Açılışını MOİ Sahne'de Gerçekleştirdi

Oya Başar ve Ebru Kural'ın başrollerini paylaştığı Plastik Aşklar, 6. sezon açılışını yaptı.

Yayın Tarihi: 13.10.2024 16:41
Güncelleme Tarihi: 13.10.2024 16:41

Oya Başar'ın Plastik Aşklar Oyunu 6. Sezon Açılışını MOİ Sahne'de Gerçekleştirdi

Oya Başar ve Ebru Kural'ın Plastic Aşklar İle Büyük Açılış

Usta oyuncu Oya Başar ve Ebru Kural'ın birlikte sahne aldığı komedi oyunu "Plastik Aşklar", 6. sezon açılışını MOİ Sahne'de gerçekleştirdi.

Sezon Açılışında Duygular Doruğa Çıktı

Yeni sezon hakkında açıklamalarda bulunan Oya Başar, "O kadar güzeldi ki, çok özlemişim oyunumu. Muhteşem bir seyirciyle karşılaştım. Çok mutluyum, çok keyifliyim. 6. sezonu da inşallah 7, 8, 9 ve 10'a kadar götüreceğiz." dedi.

Güncel Temalar ve Duygusal Derinlik

Oyunlarının her sezon güncellendiğini ifade eden Başar, "Biraz günceli yakalıyoruz. Bazı şeyler koyuyoruz oyunun içine. Ama zaten oyunumuz çok güncel. Aşkın ötesine geçiyor ve insanların duygularını kaybettiğini görüyoruz. Biz, insanların bu olumsuzluklardan arınması için sevgi vermeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Yurt İçi ve Yurt Dışı Performansları

Yurt içinde 30 farklı yerde daha sahneleneceklerini belirten Başar, yurt dışı turnesi için de hazırlıkların sürdüğünü kaydetti. Latif Koru yapımcılığındaki Anatolia Entertainment tarafından sahnelenen "Plastik Aşklar", günümüz aşklarının yapaylığını ele alıyor.

Usta oyuncu Oya Başar ve Ebru Kural'ın rol aldığı komedi oyunu "Plastik Aşklar", 6. sezon...

Usta oyuncu Oya Başar ve Ebru Kural'ın rol aldığı komedi oyunu "Plastik Aşklar", 6. sezon açılışını MOİ Sahne'de gerçekleştirdi.