Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da Yıldız Pazarda İşlem Görmeye Başladı

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da gerçekleşen gong töreniyle halka arzını tamamlayarak, denizcilik sektöründe büyümesini sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 05.09.2024 13:17
Güncelleme Tarihi: 05.09.2024 13:17

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da Yıldız Pazarda İşlem Görmeye Başladı

Borsa İstanbul'da Özata Denizcilik Gong Töreni

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen bir gong töreni ile yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Törene, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun yanı sıra, Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlgili Bilgiler

Deniz taşlarının bakım ve onarımı, teknik danışmanlık ve gemi dönüşüm projelerinde hizmet sunan Özata Denizcilik'in talep toplama süreci, 27-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşti. 1,4 milyar liralık halka arza, 630 bin 376 kişiden 5,4 milyar lira talep geldi.

Düzenlenen Törenden Açıklamalar

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, tören sırasında yaptığında açıklamada, "Özata Denizcilik, gemi inşa sektöründe önemli projelere imza atmış bir şirket. Bu halka arz, şirketin gücünü daha da artıracaktır" dedi. Ergun, ülkemizin köklü denizcilik tarihi ve bunun kapital piyasalar üzerindeki etkisiyle ilgili de görüşlerini paylaştı.

Özata Denizcilik'ten Vizyon

Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven ise, "Halka arzımızın başarıyla tamamlanmasının ardından, yeni ortaklarımız sayesinde Türkiye'nin denizcilik sektöründe daha da güçlü adımlar atmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. Ataseven, şeffaf bir şekilde halk açık bir marka olarak büyümeyi ve yeni yatırımlara yönelmeyi planladıklarını belirtti.

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye...

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Borsa İstanbul'da yapılan Özata Denizcilik'in gong töreni, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun (ortada), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven (solda), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğba Hicran Ataseven, Duygu Ataseven, Gökhan Ataseven, Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ Genel Müdürü Barış İnal ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.