Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Pembe Top Sahada Projesi Boyner ile 7. Yılını Kutluyor

Boyner, Pembe Top Sahada projesine 7. kez destek vererek meme kanseri farkındalığına dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 10:34
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 10:34

Pembe Top Sahada Projesi Boyner ile 7. Yılını Kutluyor

Pembe Top Sahada Projesi Boyner ile 7. Yılını Kutluyor

Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen "Pembe Top Sahada" projesine bu sene yedinci kez destek veriyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada, toplumsal ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem vurgulandı.

Meme Kanseri Farkındalık Ayı

Ekim ayı boyunca gerçekleştirilen projeyle, kadınların erken teşhis konusunda bilinçlenmeleri hedefleniyor. Boyner, MEME kanseriyle mücadelede farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Proje Hakkında

Bu yıl 11. kez gerçekleştirilen "Pembe Top Sahada" projesi, meme kanseri farkındalığının simgesi haline geldi. Boyner’in verdiği destek sayesinde proje, daha geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor ve erken teşhisin hayati önemini vurguluyor.

Maçta Pembe Topun Kullanımı

Anadolu Efes’in Olimpiakos ile gerçekleştirdiği Turkish Airlines EuroLeague maçında, Çağla Şikel'in atışıyla birlikte Pembe Top bu sezon 11. kez sahaya indi. Ekim boyunca sahada kalmaya devam edecek olan Pembe Top, meme kanseriyle mücadelede farkındalık oluşturmayı sürdürecek.

Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen "Pembe...

Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen "Pembe Top Sahada" projesine bu yıl yedinci kez destek oluyor.