Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Pendik'te Motosiklet Sürücüsünü Tehdit Eden Zanlı Tutuklandı

Pendik'te motosiklet sürücüsünü silahla tehdit eden bir kişi yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 16:23
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 16:30

Pendik'te Motosiklet Sürücüsünü Tehdit Eden Zanlı Tutuklandı

Pendik'te Olay Gündeme Geldi

Pendik'te, 24 Temmuz tarihinde bir motosiklet sürücüsünün trafikte silah tehdidiyle karşı karşıya kalması sonucu yaşanan olay büyük dikkat çekti.

Emniyet Ekipleri Harekete Geçti

İl Emniyet Müdürlüğü, olayın sosyal medyada duyurulmasının ardından hızla harekete geçti. Yayımlanan görüntülerde bir otomobilin yolcu koltuğunda oturan R.G. isimli şahsın kurusıkı tabanca ile motosiklet sürücüsünü tehdit ettiği görüldü.

R.G. Yakalandı

Ekipler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında R.G.'yi motosiklet sürücüsüne tehditte kullandığı silah ile birlikte yakaladı. Yakalanan kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Olayın Ardından Soruşturma Devam Ediyor

Otomobilin sürücüsünün kimliğini tespit etmek için yürütülen çalışmalar ise devam ediyor. Olayın detayları ve benzeri tehditlerin önlenmesine yönelik çalışmalar sürerken, Pendik'te yaşayan vatandaşların tedirginliği de artmış durumda.

Pendik'te trafikte motosiklet sürücüsünü silahla tehdit eden bir kişi yakalandı. Fevzi Çakmak...

Pendik'te trafikte motosiklet sürücüsünü silahla tehdit eden bir kişi yakalandı. Fevzi Çakmak Mahallesi'nde seyir halindeki otomobilde yolcu koltuğunda oturduğu tespit eden polis, R.G'yi kurusıkı tabanca ile yakaladı.