Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Polisan Yapıkim Destekli Betonart Mimarlık Yaz Okulu Sona Erdi

Betonart Mimarlık Yaz Okulu'nun 20'ncisi Polisan Yapıkim'in sponsorluğuyla Isparta'da gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 13:05
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 13:09

Polisan Yapıkim Destekli Betonart Mimarlık Yaz Okulu Sona Erdi

Polisan Yapıkim ile Betonart Mimarlık Yaz Okulu

Polisan Yapıkim'in gümüş sponsorluğunda, Betonart Mimarlık Yaz Okulu bu yıl 20. kez Isparta'da düzenlendi. Etkinlik, 2002 yılından bu yana mimarlık öğrencilerine yönelik gerçekleştirilmekte olan bu önemli okul, Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde tamamlandı.

Etkinlik Detayları

Yaz okuluna, Türkiye genelinden 18 öğrenci katıldı ve bu süreçte mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ile endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinde okuyan öğrencilerin beton malzemeleri hem teorik hem de pratik olarak tanımaları sağlandı.

Etkinlik, katılımcıların çalışmalarını sergilemesi ve sertifika dağıtımı ile sonlandı. Polisan Yapıkim, öğrencilerin işlerinde kullanabilmeleri için çeşitli numune ürünler sağladı.

Polisan Yapıkim Teknoloji Müdürü Mahmut Ali Öncel'in Açıklamaları

Etkinlik sonunda Polisan Yapıkim Teknoloji Müdürü Mahmut Ali Öncel, Betonart Mimarlık Yaz Okulu'nun beton sektörü için yenilikçi projelerin ve teknolojilerin gelişimi adına önemli bir platform olduğunu vurguladı. Öncel, “Bu etkinliğin sektöre kattığı değer, bizler için ilham verici. 60 yıllık deneyimimiz ile bu alanda katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Gelecekte de sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler ile sektörün gelişimine öncülük etmeye devam edeceğiz.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Öğrencilere küratörler ve moderatörler tarafından plaket takdim edildi.”

Polisan Yapıkim'in gümüş sponsorluğunda, Betonart Mimarlık Yaz Okulu"nun 20'ncisi Isparta'da...

Polisan Yapıkim'in gümüş sponsorluğunda, Betonart Mimarlık Yaz Okulu"nun 20'ncisi Isparta'da gerçekleştirildi. TürkÇimento'nun 2002'den itibaren mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği "Betonart Mimarlık Yaz Okulu"nun 20'ncisi Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde tamamlandı.