Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası Basın Toplantısı Yapıldı

Küresel tenis sahnesinin önemli etkinliği QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open, basın toplantısıyla tanıtıldı.

Yayın Tarihi: 03.09.2024 12:34
Güncelleme Tarihi: 03.09.2024 12:34

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası Basın Toplantısı Yapıldı

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası Basın Toplantısı

QNB Finansbank tarafından desteklenen İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü'nde düzenlendi.

Önemli İsimler Bir Araya Geldi

Toplantıya, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TED Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz, QNB Finansbank Üst Gelir Segmenti ve Varlık Bankacılığı Direktörü Feyyaz Bicak, Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan, Turnuva Direktörü Melis Yafe ve sporcular Yankı Erel ile Damir Dzumhur katıldı.

Dünyada Bilinirlik

Cengiz Durmuş, turnuvanın 8 Eylül'e kadar süreceğini ve bu yıl 76.'sının düzenlendiğini belirterek, "Dünyada bilinirliği artan bir turnuvayız. İstanbul gibi önemli bir şehirde bu organizasyonu gerçekleştirmek oldukça doğal. TED Kulübü, tenisimizin gelişmesine ciddi katkı sağlıyor," dedi.

Hazırlıkların Tamamlandığı Açıklandı

Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz, turnuva için dört kortun yenilendiğini, Pazar günü spor ve eğlencenin bir arada olacağı bir etkinlik için tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

Sporcuların Düşünceleri

Yankı Erel, bu kadar önemli tenisçilerin olduğu bir turnuvada bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Damir Dzumhur ise, "Bu turnuva benim için çok önemliydi. Burada kazandıktan sonra 4 turnuva daha kazandım. Her şeyin başlangıcı oldu, tekrar döndüğüm için çok mutluyum," şeklinde konuştu.

Katılımcıların Memnuniyeti

Feyyaz Bicak, etkinliğe katkıda bulunmaya çalıştıklarını, Özkan Alkan ise organizasyonun bir parçası olmaktan dolayı duydukları mutluluğu belirtti.

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı...

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı gerçekleştirildi. Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü'nde yapılan toplantıya, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş (sağ 3), TED Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz (ortada), QNB Finansbank Üst Gelir Segmenti ve Varlık Bankacılığı Direktörü Feyyaz Bicak (sağ 3), Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan (sağ 2), Turnuva direktörü Melis Yafe (sol 2) ve sporculardan Yankı Erel (sağda) ile Damir Dzumhur (solda) katıldı.