Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Quick Finans ve KRONE'dan Stratejik İş Birliği Ziyareti

Quick Finans ve KRONE ortaklığı, İzmir'deki tesis ziyaretinde güçlendirildi.

Yayın Tarihi: 27.07.2024 11:38
Güncelleme Tarihi: 27.07.2024 11:45

Quick Finans ve KRONE'dan Stratejik İş Birliği Ziyareti

Önemli Ziyaret Gerçekleşti

Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ, Alman KRONE şirketinin İzmir’in Tire ilçesindeki fabrikasına önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret, iki firma arasında Mayıs ayında imzalanan finansman partnerliği anlaşmasını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Ziyaretin Ayrıntıları

Quick Finans’tan yapılan resmi açıklamada, Karadağ’ın ziyaret sırasında yaptığı konuşmaya yer verildi. Karadağ, KRONE ile yapılan finansman ortaklığının gelişimini izlemek amacıyla, Almanya dışındaki tek fabrikalarını ziyaret ettiklerini ifade etti.

Fabrikada, KRONE’nin doğrudan Alman sermayesiyle kurulduğunu, 500 kişilik istihdam sağladığını ve üretiminin %50'sini ihraç ettiğini belirten Karadağ, yüksek teknolojiye sahip tesiste bulunmanın kendisi için bir mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı.

Başarılar Paylaşıldı

Karadağ, KRONE'nin İstanbul Sanayi Odası'nın yayımladığı "Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" listesinde 263 sıra birden yükselerek 457. sıraya çıktığını ve Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2023 yılı İlk 1000 İhracatçı Araştırması'nda ise 33 basamak yükselerek 360. sırada yer aldığını müjdeledi. Karadağ, bu başarıları nedeni ile KRONE’ye teşekkürlerini sundu.

Finansman Çözümleri Üzerine Vurgular

Nihat Karadağ, Quick Finans'ın sigorta grubu tarafından kurulan ilk finansman şirketi olduğunu ve sektöre girişinden bu yana, yenilikçi kredi ürünleri ile geniş bir portföy oluşturduğunu belirtti. "KRONE ile yaptığımız iş birliği, sektörel kapsayıcılığımızı ve çeşitlendirilmiş finansman ürünlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip KOBİ'ler ve küçük esnafa yönelik finansman çözümleri sunduğumuz için heyecanlıyız," dedi.

KRONE'dan Değerlendirme

KRONE Trailer International Genel Müdürü Semih Pala ise ziyarete dair, "Quick Finans üst yönetimini fabrikamızda ağırlamak bizim için büyük bir mutluluk. Türkiye’ye yapmış olduğumuz yatırımları ve kalite anlayışımızı yerinde tanıtma fırsatını bulduk. Quick Finans ile iş birliğimizin lojistik sektöründe finansman erişimini kolaylaştıracağına inanıyorum," şeklinde konuştu. Semih Pala, Karadağ ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ (sol 3), Alman KRONE firmasının İzmir'in Tire ilçesindeki...

Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ (sol 3), Alman KRONE firmasının İzmir'in Tire ilçesindeki fabrikasını ziyaret etti.