Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Quick Sigorta Pamukkale Motosiklet Festivali'nde

Quick Sigorta'nın ana sponsorluğunda düzenlenen Pamukkale Motosiklet Festivali, renkli etkinliklerle dolu bir deneyim sundu.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 16:35
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 16:35

Quick Sigorta Pamukkale Motosiklet Festivali'nde

Birinci Pamukkale Motosiklet Festivali Coşkuyla Gerçekleşti

Türkiye genelinden motosiklet tutkunlarını bir araya getiren Quick Sigorta Birinci Pamukkale Motosiklet Festivali, Denizli Motosiklet Kulüpleri Birliği tarafından düzenlendi. Pamukkale Belediyesi'nin desteklediği bu etkinlikte, katılımcılar motosiklet etkinlikleri, konserler, söyleşiler ve yarışmalarla dolu bir gün geçirdi.

Çeşitli Etkinliklerle Dolu Bir Gün

Motosiklet dünyasının önde gelen kulüplerinin katılımı ile festival, sürpriz sanatçılar ve DJ performansları ile renklendi. Güvenli sürüş ve ileri sürüş eğitimlerinin yanı sıra motosiklet bakım atölyeleri de katılımcılar için bilgi edinme fırsatları sundu. Çocuklara yönelik aktiviteler ve oyun alanları ile her yaştan motosiklet tutkunu eğlenceli zaman geçirdi.

Quick Sigorta'nın Katılımı

Quick Sigorta, festival alanında hem QTruck ve QKaravan ile hem de çeşitli aktivitelerin yer aldığı standıyla dikkat çekti. Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Av. Uğur Çizmecioğlu ve Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Adnan Çelik'in de ziyaret ettiği stand, eğlenceli içerikler ve sürpriz hediyelerle doluydu.

Quick Routes Ekibiyle Söyleşiler

Motosiklet gezgini Dilek ve Özgür Candar tarafından temsil edilen Quick Routes ekibi, festivalde katılımcılarla söyleşi gerçekleştirdi. Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, 2017 yılından bu yana motosiklet camiasında aktif olduklarını belirtti. Özsoy, "Pamukkale'nin ilk motosiklet festivalinin ana sponsoru olduğumuz için çok mutluyuz. Bu bölgenin doğal güzellikleri ve festivale gelen güzel kalabalık bizi çok heyecanlandırıyor. Biz de "QTeam" olarak burada motosiklet tutkunlarının keyfine ortak olmak için yer aldık. Hatay'da görüşmek üzere!" ifadelerini kullandı.