Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Rize'de Kaçırılan Ambulans Trabzon'da Bulundu

Rize'de park halindeki ambulansı kaçıran E.İ, Trabzon'da yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 11:23
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 11:23

Rize'de Kaçırılan Ambulans Trabzon'da Bulundu

Rize'de Ambulans Kaçırma Olayı

Rize'nin Çayeli ilçesinde meydana gelen ilginç bir olayda, park halindeki bir ambulansın kaçırılması sonucu yaşanan gelişmeler Trabzon'da son buldu.

Olayın Perde Arkası

Edinilen bilgilere göre, dün gece 112 Acil Çağrı Merkezi, Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi personelini arayarak bir ambulansın izinsiz olarak hasta sevkine gitmediğini bildirdi. Yüzdeki yol güzergahında seyahat eden ambulansın yerinde olmadığını fark eden hastane personeli, hemen güvenlik güçlerine başvurdu.

Kaçak Ambulansın İzleri

Ambulansın, Trabzon istikametinde seyahat ettiği belirledikten sonra güvenlik güçleri olayın peşine düştü. Güvenlik ekipleri, Beşikdüzü ilçesinde ambulansı durdurmayı başardı; ancak şüpheli aracını fındık bahçesine bırakıp kaçmaya çalıştı.

Şüpheli Yakalandı

Yapılan incelemelerde ambulansı kaçıran kişinin E.İ olduğu belirlendi. Şüpheli, ambulansın kapısını açık ve anahtarının üzerinde görünce bu fırsatı değerlendirerek olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

Soruşturma Başlatıldı

Rize İl Sağlık Müdürlüğü, bu olayla ilgili gerekli idari soruşturmayı başlattı. Olay, hem sağlık personelini hem de vatandaşları endişelendirdi.