Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sakarya'da Otobüs Şoförü Bayılan Yolcuyu Hastaneye Kaldırdı

Sakarya'da bir otobüs şoförü, yolculuk sırasında fenalaşan bir kadını acil servise ulaştırdı. Olay yardımseverliğin güzel bir örneği oldu.

Yayın Tarihi: 31.07.2024 20:46
Güncelleme Tarihi: 31.07.2024 20:46

Sakarya'da Otobüs Şoförü Bayılan Yolcuyu Hastaneye Kaldırdı

Sakarya'da Duyarlı Bir Otobüs Şoförü

Sakarya'da bir belediye otobüsü şoförü, sefer sırasında fenalaşan yolcusunun hayatını kurtardı. Olay, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne ait 23 numaralı otobüsle gerçekleşti.

Yolcunun Bayılması ve Hızlı Müdahale

Olay, otobüs Prof. Dr. Sebahattin Zaim Bulvarı'nda seyir halindeyken yaşandı. Fenalaşan kadın yolcu, diğer penye yolcular tarafından fark edilerek otobüs şoförü Erhan Kaş'a haber verildi. Hızla harekete geçen Kaş, Büyükşehir Merkez Koordinasyon Amirliği'ne bilgi verdikten sonra güzergahından saparak Yenikent Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne yöneldi.

Yardımseverlik ve Dayanışma Örneği

Otobüste bulunan yolcular, bayılan kadını araca indirmekte yardımcı oldu. Hastaneye ulaştırılan kadın burada tıbbi müdahale altına alındı. Olay trajectory'si güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden Teşekkür Mesajı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yaşanan durumu yardımseverlik ve dayanışmanın önemli bir örneği olarak nitelendirdi. Yapılan açıklamada, "İşini en iyi şekilde yapan, vatandaşımıza karşı duyarlı davranan ve gayret ortaya koyan personelimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca hastaneye kaldırılan vatandaşımızın sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz," denildi.

Sakarya'da belediye otobüsü şoförü, fenalaşan yolcuyu Yenikent Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne...

Sakarya'da belediye otobüsü şoförü, fenalaşan yolcuyu Yenikent Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne ulaştırdı. Otobüste yaşananlar, aracın güvenlik kamerasınca kaydedildi.