Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsun'da Boğulma Olayı: Baba Hayatını Kaybetti, Oğlu Yoğun Bakımda

Samsun'da denizde kaybolan babanın cesedi bulundu, oğlu ise yoğun bakımda tedavi ediliyor.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 10:39
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 10:39

Samsun'da Boğulma Olayı: Baba Hayatını Kaybetti, Oğlu Yoğun Bakımda

Samsun'da Trajik Bir Boğulma Olayı

Samsun'un Atakum sahilinde, denizde kaybolan bir babanın cansız bedeni bulundu. Oğlunun ise yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Kayıp Baba Abdullah Taşlıtepe'nin Cesedi Bulundu

Atakum ilçesi Taflan sahilinde 28 Temmuz tarihinde ailesiyle birlikte serinlemek için denize giren Abdullah Taşlıtepe (48) kaybolmuştu. Ekipler, denize girdikleri yerin yakınındaki dalgakıranların dibinde Taşlıtepe'nin cesedini buldu. Olay yerine gelen ekipler, cesedin kimlik tespiti yaparak otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına kaldırdı.

Oğul Davut Taşlıtepe'nin Durumu

Boğulma tehlikesi geçiren Abdullah Taşlıtepe'nin oğlu Davut Taşlıtepe (24) ise çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı. 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan Davut'un solunum yetmezliği sebebiyle yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Olayın Ardından Başlatılan Arama Kurtarma Çalışmaları

Baba ve oğlu Çorum'dan hafta sonu tatili için Samsun'a gelmişti. Denizdeki şiddetli rüzgar nedeniyle yaşanan bu talihsiz olay, kahredici bir sona yol açtı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği ile sahil güvenlik ekipleri, arama kurtarma çalışmalarına hızla başladı.