Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsun'da Boğulma Tehlikesi: 6 Kişilik Aile Kurtarıldı

Kahramanmaraş'tan Samsun'a gelen aile, denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Kısa sürede kurtarıldılar.

Yayın Tarihi: 07.09.2024 19:58
Güncelleme Tarihi: 07.09.2024 19:58

Samsun'da Boğulma Tehlikesi: 6 Kişilik Aile Kurtarıldı

Samsun'da Denizde Boğulma Tehlikesi

Kahramanmaraş'tan Samsun'a gelen Mustafa ve Emine Ak çiftinin çocukları Alper, Sena, Kutay ve Efkan ile birlikte serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi yaşandı.

Olay Anı ve Kurtarma Çabaları

Atakum ilçesi Türk-İş mevkiinde meydana gelen olayda, aile bir süre sonra suyun altında kaybolma riskiyle karşı karşıya kaldı. Durumu fark eden çevredekiler, hızlı bir şekilde yardım çağrısında bulundu.

İhbar üzerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürü ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Çocuklardan üçü, çevredeki vatandaşlar tarafından hızla sudan çıkartıldı.

Aile Hastaneye Kaldırıldı

Baba Mustafa, anne Emine ve çocukları Alper, sudan bilinci kapalı olarak kurtarılıp, Cankurtaran hizmetleri tarafından kıyıya ulaştırıldı. 112 Acil Sağlık ekipleri, aileyi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile kentteki özel hastanelere taşıdı.

Ailenin, çocuklarını Aziz Atik Fen Lisesi'ne kayıt ettirmek üzere Samsun'a geldiği öğrenildi.

Kahramanmaraş'tan Samsun'a çocuklarını fen lisesine kaydettirmek için gelen 6 kişilik aile...

Kahramanmaraş'tan Samsun'a çocuklarını fen lisesine kaydettirmek için gelen 6 kişilik aile, serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Karadeniz Sahil Güvenlik Komutanlığı botu, denizde kaybolan aileyi aradı.