Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsun'da Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Tamamlandı

Samsun'da düzenlenen Yamaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması'nda kazananlar belirlendi.

Yayın Tarihi: 28.07.2024 19:49
Güncelleme Tarihi: 28.07.2024 19:49

Samsun'da Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Tamamlandı

Samsun'da Yamaç Paraşütü Yarışması Gerçekleşti

Samsun'da, Yamaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması büyük bir heyecanla sona erdi. Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) ve Samsun Yamaç Paraşütü Spor Kulübü işbirliğiyle, Canik Belediyesi öncülüğünde düzenlenen etkinlik, Karadeniz bölgesinin 18 ilinden toplam 45 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yarışma Detayları

Yarışma, Gül Tepe bölgesinden havalanan sporcular için oldukça zorlu geçti. Katılımcılar, yaklaşık 15 dakika boyunca gökyüzünde kalarak, belirlenen hedef noktasına en iyi şekilde inebilmek için mücadele ettiler.

Kazananlar Belirlendi

Yarışmanın sonunda kadınlar kategorisinde Büşra Güler, erkekler kategorisinde ise Halil İbrahim Lalık birinci oldu. Takım klasmanında ise Bafra Havacılık Spor Kulübü birinciliği elde etti.

Ödül Törenine Katılım

Ödül törenine, Canik Kaymakamı Şeref Aydın, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Ahmet Saim Yılmaz gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca çok sayıda protokol üyesi, sporcu ve vatandaş etkinlikte yer aldı.