Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor, Fenerbahçe ile 2-2 Beraber Kaldı: Thomas Reis’in Değerlendirmeleri

Samsunspor, Fenerbahçe ile oynadığı zorlu maçta 2-2'lik sonuçla berabere kaldı.

Yayın Tarihi: 20.10.2024 22:33
Güncelleme Tarihi: 20.10.2024 22:33

Samsunspor, Fenerbahçe ile 2-2 Beraber Kaldı: Thomas Reis’in Değerlendirmeleri

Samsunspor-Fenerbahçe Maçının Ardından

Samsunspor, Tredyol Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalarak önemli bir puan elde etti. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe'nin zorlu bir rakip olduğunu dile getirdi.

"Geriden Gelmek Kolay Olmadı"

Reis, toplantıda yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe çok zorlu ve iyi bir takım, böyle bir takıma 2 defa geriden gelmek kolay olmadı," ifadelerini kullandı. İlk yarıda oyuncularının sakin kalmayı başaramadığını belirten Reis, ikinci yarıda daha başarılı bir performans gösterdiklerini ifade etti.

İletişim ve Hedefler

Reis, takımının bazı basit goller yediğini vurgulayarak, "Göztepe'ye karşı da hatalı gol yemiştik, Fenerbahçe maçı da buna benzer bir durum yaşattı. İletişimimizin iyi olması gerekiyor ve basit hatalardan kaçınmalıyız," dedi.

Kendisiyle yaptığı görüşmelerde, oyuncularına 90 dakika boyunca mücadele etmeleri gerektiğini aktardığını belirten Reis, "Umarım gelecek maçlarda ilk golü atan biz oluruz. Golleriyesek bile geri dönme becerisine sahip bir takımız," şeklinde konuştu.

Mourinho ile Tanışma

Reis, ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun harika bir hoca olduğunu belirtirken, "Rol model olarak gördüğüm biri. Bugün kendisiyle ilk kez görüşme fırsatım oldu," dedi. Bu deneyimin kendisi için çok değerli olduğunu ifade etti.

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Samsunspor'un...

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.