Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor, Gaziantep FK Maçına Hazırlanıyor

Samsunspor, Gaziantep FK ile oynayacağı maça odaklanırken, teknik direktör Thomas Reis önemli açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 16.08.2024 17:02
Güncelleme Tarihi: 16.08.2024 17:02

Samsunspor, Gaziantep FK Maçına Hazırlanıyor

Samsunspor, Gaziantep FK Maçına Hazırlanıyor

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile yapacakları karşılaşmaya tüm dikkatlerini verdiklerini ifade etti.

Beşiktaş Maçı Analizi ve Yeni Sezon Beklentileri

Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş ile oynanan karşılaşmanın iyi bir performans sergilendiği ancak istediği sonucun elde edilemediğini belirtti. "Geçen hafta bir çok fırsat yakaladık ancak bunu gole çeviremedik. Şimdi ise farklı bir mücadele bizi bekliyor. Rakibimiz ilk maçında 10 kişi ile galip geldi, bu nedenle dikkatli olmalıyız" dedi.

Odaklanma ve Hedefler

Reis, "Her geçen yıl deplasmanlardaki zorluklarla mücadele ettik ama bu sezon her maçın kendine has zorlukları var. Odaklanmamızı kaybetmeden, hatalarımızı minimize edersek, Gaziantep FK deplasmanından iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum" diye ekledi.

Taraftar Desteği

Takımın taraftar desteğinin önemine vurguda bulunan Reis, "Taraftarımızın gösterdiği destek inanılmazdı ama bu durumu sadece bir maça indirgeyemeyiz. Sezon boyunca onların desteğine ihtiyacımız olacak. İlerleyen maçlarda puan alarak taraftarımızı mutlu edebiliriz ve Süper Lig’de kalma hedefimizi sürdürebiliriz" açıklamalarında bulundu.

Genç Oyuncuların Performansı

Reis, Beşiktaş maçında Bedirhan Çetin'in gösterdiği performansa dikkat çekerek, "Lubomir Satka yorgun olduğu için yerine Bedirhan’ı aldık. Genç oyuncularımız her hafta daha fazla deneyim kazanıyor. İleride daha iyi performans sergileyeceklerine inanıyorum ve genç kalitelerinin artıyor olması beni sevindiriyor" ifadelerini kullandı.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında...

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.