Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor Hedefini Büyütüyor: Üst Sıraları Koruma Çabası

Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, üst sıralardaki yerlerini korumak için mücadele edeceklerini vurguladı.

Yayın Tarihi: 04.10.2024 16:19
Güncelleme Tarihi: 04.10.2024 16:19

Samsunspor Hedefini Büyütüyor: Üst Sıraları Koruma Çabası

Samsunspor Üst Sıralarda Kalmak İstiyor

Tредyol Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor, teknik direktör Thomas Reis'in liderliğinde üst sıralardaki konumunu korumanın peşinde.

Thomas Reis'in Açıklamaları

Alman teknik adam, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında ligdeki hedeflerini açıkladı. Reis, "Adana Demirspor ile oynayacağımız maç, milli takım arasından sonraki en kritik karşılaşma. Ligdeki durumumuz tatmin edici. Galip gelerek üst sıralarda yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz," dedi.

Rakip Hakkında Değerlendirme

Reis, Adana Demirspor'un ligde son sırada olduğunu belirtse de, "Bu kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Kendi oyun stilimizi sahaya yansıtmamız gerekiyor," şeklinde konuştu.

Oyuncularının Performansı

Oynanan maçların zorluğuna dikkat çeken Reis, "Şansın da yanımızda olduğunu unutmamalıyız. Göztepe maçı özelinde, 3-1'den sonra geri dönmek zor oldu. Bu tür pozisyonlar takımın vazgeçmemeyi öğrenmesini sağladı. Taraftarlarımız bu sonuçtan memnun," dedi.

Lig Performansı ve Gelecek Hedefler

Reis, 5 galibiyet, 2 mağlubiyetle ligdeki durumlarından bahsederek, "Her maçta yüzde 100 performans göstermeliyiz. Bu şekilde rekorlar bile kırabiliriz. Ancak biliyorum ki, buraya gelmek zor ama burada kalmak çok daha zor," ifadelerini kullandı.

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde...

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.