Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor'un Gençleri Fransa'da Antrenman Yapacak

Samsunspor'un altyapı oyuncuları, Toulouse kulübünün akademisinde antrenman geçirecek.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 16:54
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 16:54

Samsunspor'un Gençleri Fransa'da Antrenman Yapacak

Samsunspor'dan Uluslararası Antrenman Fırsatı

Samsunspor, altyapı futbolcularının Fransa 1. Lig takımlarından Toulouse'un akademisiyle gerçekleştireceği antrenmanlar hakkında önemli bir duyuru yaptı.

Toulouse ile İş Birliği

Kırmızı-beyazlı kulübün yaptığı açıklamada, Toulouse ile iş birliği kapsamında, kulübün Futbol Gelişim Direktörü Remy Loret ve Cedric Cattenoy'un Mustafa Kemal Erkanat Altyapı Tesisleri'ni ziyaret ettiği aktarıldı.

Gelişim Programları ve Bilgi Alışverişi

Loret ve Cattenoy, Samsunspor'un Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar ile birlikte, 2024-2025 sezonuna dair stratejik, teknik ve yönetimsel konularda karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Bu iş birliği kapsamında, Samsunspor'un altyapı antrenörlerine değişim programları aracılığıyla eğitimler sunulacak. Ayrıca, kulüpteki değerli yeteneklerden bazıları dönemsel olarak Toulouse akademisinin yaş gruplarında antrenman yapma fırsatına sahip olacak.

 Samsunspor, kulübün altyapı oyuncularının Fransa 1. Lig ekiplerinden Toulouse'un akademi...

Samsunspor, kulübün altyapı oyuncularının Fransa 1. Lig ekiplerinden Toulouse'un akademi gruplarında antrenmanlara çıkacağını duyurdu. Toulouse ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Futbol Gelişim Direktörü Remy Loret ve Cedric Cattenoy'in Samsunspor Mustafa Kemal Erkanat Altyapı Tesisleri'ni ziyaret ederek, altyapı antrenörleri ile objektiflere poz verdi.