Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şanlıurfa Belediye Başkanı Gülpınar'dan Net Açıklama

Şanlıurfa'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar, toplantıda oturma düzenine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 15:29
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 15:47

Şanlıurfa Belediye Başkanı Gülpınar'dan Net Açıklama

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar'dan Açıklama

Şanlıurfa'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile katıldığı toplantıda oturma düzeni hakkında açıklamalarda bulundu. Gülpınar, "Şunu net bir şekilde söyleyebilirim; Sayın Bakanın ve Sayın Valinin bu konuda en ufak bir dahli yok." dedi.

Toplantının Detayları

Gülpınar, 20 Temmuz Cumartesi günü Şanlıurfa Valiliği'nde gerçekleştirilen İl Koordinasyon Toplantısı öncesinde, Bakan Kurum'u valilik binası önünde karşıladığını ve birlikte salona girdiklerini dile getirdi.

Açıklama Gereği Duydu

Haksızlık olmaması adına açıklama yapma gereği hissettiğini belirten Gülpınar, "Orada kim olursa olsun bir makam sahibi var. Urfa'nın sorunlarını aktarmak için gelmişim. Bakanlığı temsilen de Sayın Bakan oturuyor. Sorunlarımızı aktarmadan oradan ayrılmamın bir anlamı yok." şeklinde konuştu.

Yaşanan olayların ardından toplantıyı terk etmediğini vurgulayan Gülpınar, "Mesele benim Urfa için orada bir şey yapabilmemdir," ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar, toplantıda yaşananları netleştirmek ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Çevre, Şehircilik ve İklim...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un da katıldığı toplantıdaki oturma düzenine ilişkin açıklamalarda bulundu.