Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şanlıurfa'da Düğünlerde Güvenlik Önlemleri Artıyor

Düğünde havaya ateş açan 5 şüpheli Şanlıurfa'da yakalandı; güvenlik önlemleri artırılıyor.

Yayın Tarihi: 18.09.2024 15:44
Güncelleme Tarihi: 18.09.2024 15:44

Şanlıurfa'da Düğünlerde Güvenlik Önlemleri Artıyor

Şanlıurfa'da Düğünde Havaya Ateş Açan 5 Şüpheli Yakalandı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde, bir düğün esnasında havaya ateş açarak toplumsal güvenliği tehlikeye atan 5 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.

Vali Şıldak'tan Açıklama

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, düğün ve benzeri etkinliklerde silahla havaya ateş açılmasını kabul etmediklerini vurguladı. Bu tür sorumsuz davranışların kesinlikle cezalandırılacağını belirten Şıldak, şu ifadeleri kullandı:

"Hayati tehlike oluşturacak suçları işleyenleri bulup yasal işlemleri başlatıyoruz. Düğünlerde güvenliğin sağlanması için gereken tüm önlemleri alacağız."

Güvenlik Tarafından Yapılan Operasyon

İncirli Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde düzenlenen sünnet düğününde meydana gelen olayla ilgli jandarma ekipleri, belirlenen adreslerde arama yaptı. Bu aramalar sonunda, 4 ruhsatlı tabanca, 2 ruhsatsız tabanca, 534 mermi ve 12 şarjör ele geçirildi.

Adalet Yerini Bulacak

Vali Şıldak, ruhsatlı silahların ruhsatlarının iptal edildiğini, düğünde ateş eden 5 kişinin yakalandığını ve haklarında 'Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma' suçundan soruşturma açıldığını açıkladı. Ayrıca, idari işlemler de uygulanmıştır. Şanlıurfa'da toplumsal huzuru tehlikeye atan davranışlara izin verilmeyecek ve sorumsuz davrananlar adalete teslim edilecektir.

 Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde düğünde havaya ateş açtığı iddia edilen 5 şüpheli yakalandı....

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde düğünde havaya ateş açtığı iddia edilen 5 şüpheli yakalandı. Ekiplerce adreslerde yapılan aramalarda, 4 ruhsatlı tabanca, 2 ruhsatsız tabanca, 534 mermi ve 12 şarjör ele geçirildi.