Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şanlıurfa'da Kayıp Çocuk İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde sulama kanalına düşen 16 yaşındaki Yahya Akmeşe kayboldu, arama çalışmaları devam ediyor.

Yayın Tarihi: 08.08.2024 21:47
Güncelleme Tarihi: 08.08.2024 21:47

Şanlıurfa'da Kayıp Çocuk İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Şanlıurfa'da Kaybolan Çocuk İçin Umutlar Tazeleniyor

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, sulama kanalına giren 16 yaşındaki Yahya Akmeşe, akıntıya kapılarak kayboldu. Olay, kırsal Ünlü Mahallesi civarında meydana geldi.

Olayın Gelişimi

Civar mahallelerde yaşayanların dikkatini çeken durum, hızla olay yerine jandarma, sağlık ekipleri ve dalgıç polislerin sevk edilmesiyle sonuçlandı. Akmeşe’yi bulmak için su altında ve yüzeyde yapılan arama çalışmalarına, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) da katıldı.

Arama Çalışmalarının Seyrinin Değişmesi

Uzun süren aramalar, Yahya Akmeşe’nin bulunması için yeterli olmadı. Ekipler, havanın kararması dolayısıyla çalışmalara geçici bir süre ara vermek zorunda kaldı. Çocuk için umutlar hala taze tutuluyor ve herkes, Akmeşe’nin sağ salim bulunmasını bekliyor.

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde sulama kanalında akıntıya kapılan çocuk kayboldu. Durumu fark eden...

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde sulama kanalında akıntıya kapılan çocuk kayboldu. Durumu fark eden çevredekilerin ihbarıyla olay yerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve sağlık ekipleri ile jandarma ve dalgıç polisler sevk edildi.