Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sarıyer'de Arıza Giderirken Canından Olan Sürücü

Sarıyer'de arızalanan aracına müdahale eden sürücü, başkasının çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 21.08.2024 14:17
Güncelleme Tarihi: 21.08.2024 14:17

Sarıyer'de Arıza Giderirken Canından Olan Sürücü

Sarıyer'de Trajik Olay

Sarıyer'de meydana gelen bir kazada, arızalanan aracına müdahale eden bir sürücü, başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, M.A. yönetimindeki araç, 2. Boğaz Köprüsü çıkışında arıza nedeniyle orta şeritte durdu.

Olay Anı ve Sonrası

M.A., arızayı gidermek amacıyla aracından inerek, yardım etmeye çalıştı. Bu sırada, aynı yönde seyahat eden ve Z.Y. tarafından kullanılan başka bir otomobil, M.A.'ya çarptı. Olayın ardından, çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.

Olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, yaralı sürücü M.A.'ya müdahalede bulundu. Ancak ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen M.A. hayatını kaybetti.

Soruşturma Başlatıldı

Polis, kazanın kesin nedenlerini belirlemek ve olaya ilişkin sorumluların tespiti için soruşturma başlattı. Bu trajik olay, sürücülerin dikkatli olması gerektiğinin bir hatırlatıcısı niteliğinde.

Sarıyer'de arızalanan aracına müdahale eden kişi, başka aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti....

Sarıyer'de arızalanan aracına müdahale eden kişi, başka aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.