Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şehit Polis Memuru Mustafa Peksoy'un Ailesine Acı Haber Ulaştı

İstanbul'da trafik kazası sonucu şehit olan Mustafa Peksoy'un ailesine Kahramanmaraş'ta acı haber verildi.

Yayın Tarihi: 22.08.2024 18:09
Güncelleme Tarihi: 22.08.2024 18:09

Şehit Polis Memuru Mustafa Peksoy'un Ailesine Acı Haber Ulaştı

Şehit Polis Memuru Mustafa Peksoy'un Trajik Kaybı

İstanbul'da yaşanan bir trafik denetimi sırasında, aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Polis Memuru Mustafa Peksoy'un acı haberi, ailesine Kahramanmaraş'taki evinde ulaştı.

Acı Haberin Verildiği Anlar

Mustafa Peksoy'un Kahramanmaraş Andırın ilçesindeki Alanlı Mahallesi'nde yaşayan ailesine, yetkililer tarafından şehadet haberi verildi. Şehidin babası Yusuf Peksoy ve kardeşleri büyük bir üzüntü ile haberi karşıladılar.

Şehidin Evi Türk Bayrağı ile Donatıldı

Mustafa Peksoy'un babaevine Türk bayrağı asılarak, vatan için gösterdiği fedakarlık onurlandırıldı. Öğrenilen bilgilere göre, şehit polis memuru bekar idi.

Trafik Kazası ve Sonrası

Mustafa Peksoy, İstanbul Esenler'de görevli trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir denetim sırasında, M.F.Y. adlı sürücünün kullandığı aracın çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Peksoy, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

İstanbul'da, trafik denetimi sırasında otomobilin çarpması sonucu şehit olan Mustafa Peksoy'un...

İstanbul'da, trafik denetimi sırasında otomobilin çarpması sonucu şehit olan Mustafa Peksoy'un Kahramanmaraş'taki ailesine acı haber verildi. Polis memuru Mustafa Peksoy'un babaevine Türk bayrağı asıldı.