Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Selçuk Bayraktar'dan Filistin İçin Uluslararası Destek Çağrısı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Al Jazeera'da Filistin'e destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 17:23
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 17:23

Selçuk Bayraktar'dan Filistin İçin Uluslararası Destek Çağrısı

Selçuk Bayraktar, Filistin İçin Destek İstedi

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Al Jazeera aracılığıyla Filistin'e destek çağrısında bulundu. Protestoların ABD ve Avrupa'yı etkisi altına aldığını belirten Bayraktar, dünyaca ünlü okulların da bu duruma kayıtsız kalmadığına dikkat çekti.

Adil Bir Dünya İçin Hareket Etme Zamanı

Bayraktar, kaleme aldığı makalede, "20 yıl sonra çocuklarımıza adil bir dünya için ayağa kalktığımızı söyleyebilmek istiyorsak, bugün iyiliğe doğru bir adım atmalıyız," ifadesini kullandı. Ayrıca, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun uluslararası kamuoyunu elde edilen hak ihlallerine karşı duyarsız kalmakla eleştirdi.

İnsanlık Tarihinde Bir Dönüm Noktası

Bayraktar, tarihi kötülüklerin tekrarını engellemek için insanlığın kolektif bir çaba göstermesi gerektiğini vurgulayarak, Birleşmiş Milletler ve İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi gibi araçların hayati öneme sahip olduğunu belirtti.

Harekete Geçme Çağrısı

Bayraktar, "Biz pasif gözlemci değiliz, toplumsal ahlaki dokunun şekillendirilmesinde aktif birer katılımcıyız," diyerek, toplumların önünde bekleyen adalet mücadelesinin büyüklüğüne işaret etti. Ayrıca, adalet için sadece geride kalanların değil herkesin sorumluluk alması gerektiğinin altını çizdi.