Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şişli'de Polis Aracının Çarpması Sonucu Bir Kadın Hayatını Kaybetti

Şişli'de geri manevra yapan polis aracı, yürüyen iki kadına çarptı. Bir kişi yaşamını yitirirken, diğeri yaralandı.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 18:43
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 18:43

Şişli'de Polis Aracının Çarpması Sonucu Bir Kadın Hayatını Kaybetti

Şişli'de İhmal Sonucu Geri Manevra Kazası

Şişli'de, Büyükdere Caddesi'nde geri manevra yapan bir polis aracı, kaldırımda yürüyen iki kadına çarparak büyük bir kazaya neden oldu. Olay, sabah saatlerinde alışveriş merkezinin önünde gerçekleşti.

Olayın Detayları

Alınan bilgilere göre, polis aracı, sürücüsünün kontrolünden çıkarak Ergül Kaya (43) ve Ayşegül Tufan (24) isimli kadınlara çarptı. Kaza sonrası bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ergül Kaya, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ayşegül Tufan ise Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Kaya'nın kurtarılamadığı, Tufan'ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Ergül Kaya'nın cenazesi, hastaneden alınarak Yenibosna Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Cenaze işlemlerinin ardından yakınları tarafından Çankırı'ya defnedilmek üzere yola çıkarıldı.

Medeniyet Ortamında Yaşanan Acı Kaybı

Kaza sonrası Ergül Kaya'nın eşi Dursun Kaya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, eşinin işine gitmek için sabah saat 08.30'da evden çıktığını ve talihsiz kazanın bu sırada yaşandığını belirtti. Hastanede yapılan tüm çabalara rağmen eşinin hayatını kaybettiğini söyleyen Dursun Kaya, "Doktorlar 20-25 dakika kalp masajı yapmış ama onu hayata döndürememişler, vefat etti." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Ergül Kaya'nın yakınlarından Recep Turan da olayın bir üzüntü kaynağı olduğunu vurguladı ve baldızının geri manevra yapan polis aracı tarafından hayatını kaybettiğini belirtti.

Polis Memuru Hakkında İşlem Başlatıldı

Olayda sorumlu polis memuru, gerekli işlemler için emniyet müdürlüğüne sevk edildi. Bu kaza, yasal ve toplumsal açıdan önemli bir tartışma konusu olacağı öngörülmektedir.

Şişli'de, polis aracının geri manevra yaparken kaldırımda yürüyen 2 kadına çarpması sonucu 1'i...

Şişli'de, polis aracının geri manevra yaparken kaldırımda yürüyen 2 kadına çarpması sonucu 1'i öldü, diğeri yaralandı. Hayatını kaybeden Ergül Kaya'nın eşi Dursun Kaya, Adli Tıp Kurumu önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.