Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'dan Hakemlere Özür

Bülent Uygun, Eyüpspor maçındaki açıklamalarından ötürü hakemlerden özür diledi ve destek çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 26.08.2024 22:30
Güncelleme Tarihi: 26.08.2024 22:30

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'dan Hakemlere Özür

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un Özür Açıklaması

Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, Eyüpspormaçı sonrası hakem camiasından özür diledi. Uygun, basın açıklamasında, her zaman adil bir yönetim beklediklerini ifade etti.

Galibiyet İçin Taraftar Desteği Önemli

Kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Uygun, taraftarların coşkusu ve desteğinin futbolcular için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Bu süreçte birlikteliğin önemine değinen Uygun, "Futbol uzun bir maraton, inişler ve çıkışlar yaşanabilir. Oyuncularımızın en iyi performansını gösterebilmesi için tribünlerden gelen pozitif enerjiye ihtiyaç var." dedi.

Olumsuz Tepkilere Karşı Yapıcı Eleştiriler

Sivasspor camiasının her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini vurgulayan Uygun, "Bu takımla büyük başarılara imza attık. Olumsuz tepkiler yerine yapıcı eleştirilerin bize daha fazla katkı sağlayacağını unutmamalıyız." şeklinde konuştu.

Hakem Kararlarına Eleştiri

Eyüpspor maçının hakemi Zorbay Küçük ile ilgili eleştirilerini dile getiren Uygun, "Hakem kararları ve VAR uygulamasıyla ilgili endişelerini paylaştı. Penaltı beklentisi içinde olduklarını, ama hakemin kararlarının taraftarın psikolojisini olumsuz etkilediğini belirtti.

Uygun, "Hakemlerin profesyonel olması gerektiğini her zaman savundum. Tüm spor severlerin beklentisi, Türk futbolunun geleceği adına adil maç yönetimidir. Özellikle sosyal medyada yapılan yorumların art niyetli olduğunu belirtmek isterim. Yanlış anlaşılmalara sebep olan bu durumlardan dolayı hakem camiamızdan özür diliyorum." dedi.

Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ikas Eyüpspor maçı sonrası yaptığı...

Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ikas Eyüpspor maçı sonrası yaptığı açıklamalardan dolayı hakem camiasından özür diledi.